Urang nawiskeun fillers dermal asam hyaluronic steril
dirancang ngarojong kulit di unggal move.

produk Artikel

Sistim kontrol kualitas mastikeun IN proses produksi.
16 taun OEM AND produk pangalaman.
-NEOFILLER-

Naha Pilih Us?

NEOFILLER mangrupa hasil pilihan katuhu
  • Non-Sato Stabilized Hyaluronic asam:
    Hayu urang moal derved tina sumber sato. Alami hadir dina kulit.

  • Kasalametan:
    Ieu aman tur alam kosmetik dermal filler. Anjeun meunang heubeul, ramo Anjeun leungiteun bentuk na. Asam Hyaluronic téh naon méré volume kulit jeung fullness sarta nyadiakeun kontur smoother kana raray.

  • Balukar Pengetahuan Alam:
    Eusian wrinkles na halus kulit Anjeun tanpa inhibiting ekspresi raray; Suntik hartina geus laun ulang diserep ku kulit sanggeus jangka waktu 9 nepi 12 bulan.

  • Épék saum sareng panjang langgeng:
    Non-bedah jeroeun 15 menit prosedur, teu rumah sakit tetep diperlukeun, recovery pondok, hasilna noticeable sanggeus perlakuan munggaran.

Profil Perusahaan

Ijinan Anyar Future International Trading Co, Ltd.

Hyaluronic acid is an acidic mucopolysaccharide. In 1934, Meyer, an ophthalmologist at Columbia University in the United States, first isolated the substance from the bovine vitreous body. Hyaluronic acid shows a variety of important physiological functions in the body due to its unique molecular structure and physicochemical properties……