Ne ofrojmë sterile acidit Hyaluronic mbushëse lëkurës
projektuar për të mbështetur të lëkurës në çdo lëvizje.

produktet e paraqitura

Rreptësisht CILËSISË SISTEMI I KONTROLLIT NË procesin e prodhimit.
16 vjet OEM dhe produkt përvojë.
-NEOFILLER-

Pse na zgjodhet ne ?

NEOFILLER është zgjedhja e duhur
 • Non-Animal stabilizuar Hyaluronic Acid:
  Kjo nuk është derved nga burime të kafshëve. Natyrisht pranishëm në lëkurë.

 • Siguria:
  Është e sigurt dhe natyrore kozmetike filler lëkurës. Si ju merrni më të vjetër, fytyra juaj humbet formën e saj. Acid Hyaluronic është ajo që i jep volum lëkurës dhe plotësinë dhe ofron një kontur duhur në fytyrë.

 • Efektet natyrore:
  Plotësoni rrudhat dhe të qetë lëkurën tuaj pa pengon shprehjen e fytyrës; Injection do të thotë se gradualisht po ri-absorbohet nga lëkura, pas një periudhe prej 9 deri në 12 muaj.

 • Efektet e shpejtë dhe të gjatë të qëndrueshme:
  Non-kirurgjikale brenda 15 minutave të procedurës, nuk qëndrimit në spital nevojshme, shërim të shkurtër, rezultate të dukshme pas trajtimit të parë.

Profili i kompanisë

Tregtia Ndërkombëtare Jinan e Ardhmja e Re, Ltd

Hyaluronic acid is an acidic mucopolysaccharide. In 1934, Meyer, an ophthalmologist at Columbia University in the United States, first isolated the substance from the bovine vitreous body. Hyaluronic acid shows a variety of important physiological functions in the body due to its unique molecular structure and physicochemical properties……