Ние нудиме стерилни хијалуронска киселина дермални филери
дизајниран за поддршка на кожата во секој потег.

Избрана производи

Строго контрола на квалитетот систем на Македонија во процесот на производство.
16 години OEM И ИСКУСТВО производ.
-NEOFILLER-

Зошто да не одберете нас?

NEOFILLER е вистинскиот избор
 • Неживотинско Стабилизиран хијалуронска киселина:
  Тоа не е derved од животинско потекло. Природно присутна во кожата.

 • Безбедност:
  Тоа е безбедно и природни козметички кожен филер. Како што стареат, лицето ја губи својата форма. Хијалуронска киселина е она што дава волумен на кожата и полност и обезбедува мазна контура на лицето.

 • Природни ефекти:
  Пополнете брчки и мазна кожа без инхибиција на изразот на лицето; Инјектирање значи дека постепено повторно да се апсорбира од страна на кожата, по период од 9 до 12 месеци.

 • Брз и долготрајни ефекти:
  нехируршки во рамките на постапката, без престој во болница е потребно, краток за обновување, забележителни резултати по првиот третман 15 минути.

Профил на компанијата

Жинан нова иднина Меѓународна тргување копродукции, ООД

Hyaluronic acid is an acidic mucopolysaccharide. In 1934, Meyer, an ophthalmologist at Columbia University in the United States, first isolated the substance from the bovine vitreous body. Hyaluronic acid shows a variety of important physiological functions in the body due to its unique molecular structure and physicochemical properties……