We offer pangisi dermal asam hialuronat resik
dirancang kanggo ndhukung kulit ing saben pamindhahan.

produk Bintang

SISTEM CONTROL QUALITY strictly PROSES PRODUKSI.
16 YEARS OEM lan PRODUCT EXPERIENCE.
-NEOFILLER-

Napa Pilih kita?

NEOFILLER iku pilihan tengen
  • Non-Animal owah hialuronat asam:
    Iku ora derved saka sumber kéwan. Alamiah saiki ing kulit.

  • Safety:
    Iku aman lan alam kosmetik dermal ngisi. Sing lawas, raimu kélangan sawijining wangun. Asam hialuronat apa menehi volume kulit lan kasampurnane lan menehi bleger permukaané kanggo pasuryan.

  • Efek alam:
    Isi ing kisut lan Gamelan kulit tanpa nyandhet expression rai; Injeksi tegese iku wis mboko sithik maneh digunakke dening kulit sawise periode 9 kanggo 12 sasi.

  • Efek cepet lan dawa langgeng:
    Non-bedhah ing 15 menit prosedur, ora rumah sakit Tetep needed, Recovery cendhak, asil ngelingke sawise perawatan kawitan.

Gambar Company

Jinan New Future International Trading Co., Ltd.

Hyaluronic acid is an acidic mucopolysaccharide. In 1934, Meyer, an ophthalmologist at Columbia University in the United States, first isolated the substance from the bovine vitreous body. Hyaluronic acid shows a variety of important physiological functions in the body due to its unique molecular structure and physicochemical properties……